Nota de premsa: sa Fundació Jaume III de Mallorca deplora que Més vulgui censurar es seu anunci promocional a IB3

Porqué  no se preocupan de hacer las mismas preguntas con los anuncios de OCB? Se les cobró a la entidad catalanista OCB por lo anuncios en IB3? Y cuanto? Porqué no piden cuentas a este ente catalanista de como, cuando y en que se gastaron la inmensa cantidad de dinero que se le ha dado en subvenciones, es decir, del pueblo?

Con la Fundación Jaume III ha habido un cambio, ahora estos traidores a las Baleares ,a su historia y lengua ya no pueden pulular a sus anchas, ahora hay quien les rebate ,con argumentos y pruebas, las estupidedes histórico lingüístico que dicen.

 

 

 

Nota de premsa: sa Fundació Jaume III de Mallorca deplora que Més vulgui censurar es seu anunci promocional a IB3

Fundació Jaume III |
IMATGE POSTS OKPalma de Mallorca, 21 de novembre de 2013
Avui horabaixa, durant sa sessió de control parlamentari de sa Ràdio i Televisió Pública de ses Illes Balears, i segons informacions aparegudes en es digital dbalears.cat, es diputat David Abril ha demanat sa retirada de s’anunci publicitari “A Mallorca, en bon mallorquí”, que ja ha tengut més de 18.000 visites només a You Tube. Abril, després de demanar si sa fundació ha pagat per emetre aquest anunci ─cosa que no ha respost es director general d’IB3 al·legant que aquesta pregunta no estava inclosa a s’orde del dia─, ha afirmat que s’anunci promocional “convida a fer un ús incorrecte de la llengua catalana, fent servir nines a una aula tergiversant la realitat educativa de les nostres Illes”.
Acte seguit, i sempre segons ses mateixes fonts, es diputat de Més ha demanat an es director d’IB3, José Manuel Ruiz: “─Què serà el següent, Sr. Ruiz, posar anuncis d'algun grup creacionista, que negui les teories de Darwin i digui que els éssers humans venim d'Adam i Eva?”. Més tard, es diputat Gabriel Barceló (Més) ha dit per Twitter que demà mateix demanarà sa retirada de s’espot.
Sa Fundació Jaume III té interès a aclarir que ha firmat un contracte amb IB3 i que existeix un compromís de pagament una vegada s’hagi acabat d’emetre s’espot. Per altra banda, sa fundació deplora s’actitud censora i poc democràtica de Més en relació amb una entitat finançada exclusivament amb fons privats i amb un anunci que lo únic que pretén és fomentar ses nostres modalitats insulars, extrem que pareix disgustar Més, encara que aquesta protecció estigui reconeguda per s’article 35 des nostre Estatut d’Autonomia.
Per altra banda, sa Fundació Jaume III se demana quins indicis té Abril per insinuar que s’entitat no ha pagat. Ni comprèn a què pot respondre aquesta presumpció de culpabilitat, llevat que tot sigui fruit des nirvis de sa seva formació davant s’explosió de mallorquinisme que s’ha produït d’ençà de s’emissió de s’anunci i s’acte de presentació de dilluns passat.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El mallorquín, menorquín e ibicenco no es catalán

La lepra catalanista y la historia: ¿Existió alguna vez el idioma “catalán” antes de 1913? – La Paseata

MALLORQUÍN Y CATALANISMO.