Estupidez articulistas en UH. Sr. Capella, deje de decir chorradas

Con  respeto hacia la fundación Jaime III, no entiendo porqué pierden el tiempo con un artículista como Capella, cada vez que escribe demuestra más su ignorancia histórica y su nacional socialismo pancatalanista. Denota una animadversión a todo lo que es Balear. Sr. Capella, le convendría dejar Baleares e irse a su querida cataluña.

 

 

La Fundació Jaume III

Recull de premsa |
ultima-horaApreciat director d’Última Hora:
A s’edició des seu diari corresponent a dia 23 de gener d’enguany hi havia un article de Llorenç Capellà titulat “La Fundació Jaume III” que, com és natural, vàrem llegir amb gran interès. Per desgràcia, tot lo que deia damunt sa Fundació i es contactes que es seus representants han iniciat amb sos partits polítics no era sinó un enfilall de dois que ni tan sols mereixeria un comentari si no fos per sa frase final. O sigui, per aquesta frase: “Sempre els quedarà Vox, la darrera aposta d’Ortega Lara, un antic escarceller tan apropat a Don Francisco que tot allò que suposi empetitir la llengua catalana li semblarà mel i mantega”. Com pot comprendre, qualcú capaç de qualificar de “antic escarceller” una persona que va passar 532 dies segrestat en un habitacle de 3 metres de llargària, 2,5 d’amplària i 1,8 d’alçària, en es subsòl d’una nau industrial, sense altra claror que sa d’una bombilla; qualcú així, que arriba en aquest grau d’immoralitat i d’infàmia, només és digne d’un epítet: miserable.
Miserable en grau superlatiu si hi afegim, a més, que es mateix autor va publicar fa uns anys un Diccionari vermell on feia un recompte de totes ses víctimes de sa repressió franquista a Mallorca. ¿Per què tanta sensibilitat cap a sa memòria històrica d’unes víctimes i tanta insensibilitat, despreci diríem, cap a unes altres? Aquests parts i quarts, ¿no són una prova d’un maniqueisme malaltís que l’inhabiliten per donar qualsevol lliçó?

Atentament,
Joan Font Rosselló i Xavier Pericay
Patrons de sa Fundació Jaume III

Comentarios

Entradas populares de este blog

El mallorquín, menorquín e ibicenco no es catalán

MALLORQUÍN Y CATALANISMO.

La lepra catalanista y la historia: ¿Existió alguna vez el idioma “catalán” antes de 1913? – La Paseata