NO DEBEMOS OLVIDAR DONDE NOS QUERÍA METER LA IZQUIERDA MÁS RANCIA DE BALEARES.

FÍJENSE  EL AQUELARRE PANCATALANISTA, LAS DECISIONES  ESTABAN TOMADAS, AYUNTAMENT DE PALMA, OCB,(COMO NO, ESTA GENTE CHUPANDO DE TODOS LADOS, Y CON ELLO TRAÍCIONANDO LA IDENTIDAD DEL PUEBLO BALEAR),GENERALITAT DE CATALIÑA....
ESTO ES LO QUE NO DEBEMOS VOLVER A PERMITIR!!!!!!!


Per tots aquells que vos heu demanat es perquè des canvi de nom de moltíssims de carrers, pentura, si pasau endevant, trobareu qualque informació”


Es Canvi de Nom des Carrers, la Nanda, el Gabriel, i es Colosal Negoci:
PERO, ¿QUÍ ÉS AQUESTA NANDA.CAT?  Na Fernanda Maria Ramon Tous, coneguda com a Nanda Ramon, és una política des Partit Socialista de Mallorca (PSM). S’anomenat PSM, el , va cel·lebrar es seu vinté anniversari amb s’eslogan: “20 Anys fent feina per Catalunya”. A ses elecions nacionals del 2004 na Fernanda María va encapçalar sa candidatura conjunta “Progressistes per les Illes Balears” (coalició pentapartita composta per “Esquerra Republicana de Catalunya”, es “PSM”, “Entesa Nacionalista”, “Esquerra Unida” i “Els Verds”) al Congrés des Diputats, essent incapaç d’aconseguir es vots necessàris per s’escó. Es seus mérits (?) passats li han valgut ser Regidora de Cultura a s’actual Ajuntament de Ciutat. I és que a rel des fracàs de dita Candidatura “Progresista”, pensada per fer front a sa previsible majoria absoluta des partit més votat per Balears al 2007, i provinent d’un Govern de s’anterior legislatura autodenominat “Pacte de Progrés”, va decidir disoldrer-se per passar a formar es denominat “Bloc per Mallorca”, un baratament nominal que integrava -tot i entrar a un multipacte per Governar, s’ha anat desintegrant- exàctament a ses mateixes formacions polítiques. Es naixement d’aquest Bloc neix amb s’acord de coalició firmat per quatre des partits de s’anterior nomenclatura (el 17 de Novembre de 2006, cara a ses inminents eleccions) i a n’es qual s’afegeix 3 mesos després es partit “Esquerra Republicana de Catalunya”. De manera que tenim lo mateix que abans, peró amb un nom “Bloc”, que inspira solidessa, i que se revetlarà amb poc temps com a molt fràgil. Fernanda Maria Ramon Tous, no va representar cap càrrec d’importància dins es Bloc: Es Candidat a sa Presidència des Govern fou en Biel Barceló. Es cap de llista per Cort fou n’Eberhard Grosske, i sa candidata al Consell de Mallorca fou na Joana Mascaró. A ses eleccions d’aquell 2007, haguent aconseguit gairebé un 48% des sufragi, a sa recentment comdenada per sa Justicia María Antonia Munar (“Unió Mallorquina”), amb un 5% des vots, no li basta amb un pacte amb es PSIB de n’Antich, de tal manera que ha d’acceptar a dit “Bloc” per crear una macrocoalició, donant pàs a un Govern conformat al manco per 7 partits polítics. Com a dada, ERC (propera a s’ideologia de na Fernanda Maria) a ses darreres eleccións d’on podem extraure dades, representava un 0’05 % de s’electorat: en virtut d’aquesta proporció democràtica, ERC aconsegueix un conseller. A resultes d’aquell pacte de Govern “Exapartit” (o segón “Pacte de Progrés”), tots es càrregs institucionals són pes socialistes (Antich com a President des Govern, Francina Armengol com a Presidenta des Consell Insular, i n’Aina Calvo com batlesa de Ciutat).
Tot d’una en començar es seu mandat, ses diferències entre s’enfilada de partits integrants se fan paleses i ses acusacions mútues entre tots aquests partits no tenen aturall. S’acaba desintegrant tant es Govern com es Bloc. ERC és sa primera en abandonar (o ser engegada), s’escandol d’UM (amb tota sa seva cúpula directiva imputada en delictes de corrupció -mai s’havia vist cosa semblant a Balears-), ha d’abandonar. Dins d’un partit des d’es Bloc també se dona una escissió -sa d’Esquerra Unida-. I així fins ara. A na Fernanda Maria (nanda.Cat), que empra un blog personal i interessat en es qual pregona ses seves virtuts i juga amb s’antonimia de ses paraules “Blog i Bloc”, li donen plaça de Regidora de Cultura a Cort (es Bloc havía obtés un 9% des vots des palmesans), a on, entre d’altres, du a terme una aberrant normatitivització lingüística molt impopular i molt sospitosa d’entrar en greu conflicte amb s’article 35 de s’Estatut d’Autonomía, amb es suport d’es professor en filologia catalana Don Gabriel Bibiloni(també amb un blog.CAT). S’ha d’afegir que coincidint amb sa desintegració de sa coalició que conforma es Govern, es Partit més votat de Balears, celebra un congrés universal per triar a n’es seu nou President: Guanya en Bauzà, que asumeix a darrera hora una gran part de ses propostes de s’altre candidat, en Delgado Truyols. En Bauzà publica per primera vegada en tota s’història de dit partit, un programa per presentar ses seves idees en un Balear estàndard, emprant sense complexes s’article salat i compromentent-se a defensar s’identitat privativa de Balears. No obstant, s’equip d’en Bauzà compta amb es “popular” manco “popular”, un tal Rotger, impulsor des “punt.CAT” i absolutament refractàri a ses promeses des nou cap de s’oposició.
 
 Idó resulta que “La Nanda” és na FERNANDA MARIA (“la de toda la vida”), amiga de Gaby Bibilony.CAT. ¿I en Bibibiloni, qui és?

Comentarios

Entradas populares de este blog

El mallorquín, menorquín e ibicenco no es catalán

MALLORQUÍN Y CATALANISMO.

La lepra catalanista y la historia: ¿Existió alguna vez el idioma “catalán” antes de 1913? – La Paseata