Sa Fundació Jaume III ofereix assessorament lingüístic a ses empreses que vulguin publicitar-se en mallorquí


Sa Fundació Jaume III ofereix assessorament lingüístic a ses empreses que vulguin publicitar-se en mallorquí

Fundació Jaume III |

IMATGE POSTS OKS'entitat ha començat una ronda de contactes amb ses principals associacions empresarials de Mallorca
Sa Fundació Jaume III oferirà assessorament lingüístic a ses empreses i negocis que vulguin publicitar-se en mallorquí. Amb aquest fi sa Fundació ha començat una ronda de contactes amb ses associacions i federacions més representatives des teixit empresarial de Mallorca. S’objectiu és donar-los a conèixer es motius de sa seva constitució, es programa d’activitats previstes per enguany i una carta dirigida an es seus associats on se’ls ofereix es servicis lingüístics de sa Fundació per si qualcun d’ells decideix anunciar-se en mallorquí, ja sigui oralment o per escrit.
Es passat 26 de febrer una delegació des Patronat de sa Fundació se reuní amb PIMECO. Dos dies després se reunia amb Pep Oliver, president de sa CAEB. Dia 24 de març està prevista una reunió amb sa Cambra de Comerç, i s’estan fent gestions perquè ben prest sa nostra s’entitat se pugui reunir amb la resta de ses principals associacions empresarials, com Afedeco o Federació Hotelera de Malloca. De moment, sa Fundació Jaume III ha trobat una molt bona predisposició per part des sector empresarial.
Sa Fundació Jaume III recalca a sa seva carta que dirigir-se an es seu client en mallorquí té per qualsevol empresa unes externalitats econòmiques ben evidents i que es fet de fer-ho en un mallorquí pròxim ajuda considerablement a s’eficàcia de sa comunicació.
Palma de Mallorca, 15 de març de 2014

 http://www.jaumetercer.com/index.php/premsas/comunicats-de-premsa/184-sa-fundacio-jaume-iii-ofereix-assessorament-lingueistic-a-ses-empreses-que-vulguin-publicitar-se-en-mallorqui

Comentarios

Entradas populares de este blog

El mallorquín, menorquín e ibicenco no es catalán

MALLORQUÍN Y CATALANISMO.

¿AIGO, AYGO O AIGUA?.